Tandori Masala este un amestec picant de condimente de culoare roşie. Are o aromă puternică şi un gust intens.

Mixul conține:

• Porumb;

• Coriandru;

• Chimion;

• Chimen;

• Chili;

• Nucșoară;

• Piper cayenne;

• Usturoi;

• Ghimbir;

• Muștar;

• Ceapă;

• Iarbă de lămâie;

• Acid citric;

• Boia – Colorant natural; 

Utilizare:

Tandori Masala este folosit pentru a condimenta preparatele din carne de pui și se adaugă și la sosuri. Acesta este un condiment specific bucătăriei indiene. Este excelent şi pentru a asezona legumele.

Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență: Polonia.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.