Tandori Masala este un amestec picant de condimente de culoare roşie. Are o aromă puternică şi un gust intens.
Mixul conține:
• Porumb;
• Coriandru;
• Chimion;
• Chimen;
• Chili;
• Nucșoară;
• Piper cayenne;
• Usturoi;
• Ghimbir;
• Muștar;
• Ceapă;
• Iarbă de lămâie;
• Acid citric;
• Boia – Colorant natural;
Utilizare:
Tandori Masala este folosit pentru a condimenta preparatele din carne de pui și se adaugă și la sosuri. Acesta este un condiment specific bucătăriei indiene. Este excelent şi pentru a asezona legumele.
Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.
Țara de proveniență: Polonia.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.