Rozmarinul provine din regiunile mediteraneene. Grecii din Antichitate considerau că planta de rozmarin este un simbol al frumuseții. Aceștia o mai numeau „planta amintirii” grație proprietăților de creștere a capăcității de concentrare și memorare.
Mod de utilizare:
Rozmarinul uscat spre deosebire de alte plante aromatice are o aromă mai puternică în comparație cu planta proaspătă. Prin urmare în bucătărie rozmarinul este folosit sub formă uscată și măcinată ca un condiment pentru diverse feluri de mâncare preparate din carne și grătar.
Rozmarinul adaugă un gust unic și deosebit bucatelor din cartofi și roșii. Este folosit în bucătăria spaniolă balcanică mexicană la condimentarea preparatelor din carne inclusiv la cea afumată de asemenea la sosuri și salate.
Produsul poate conține urme de: gluten nuci semințe de susan și produse derivate.
Țara de proveniență: Maroc. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.