Nucşoara este o plantă care se aseamănă cu trestia şi care în al treilea an de dezvoltare face nişte fructe sub formă de păstăi. Nucşoara este de fapt sămânţa pe care o produce această păstaie. Aceasta are un gust intens dulceag şi picant în acelasi timp.

Mod de utilizare:

Nucşoara se foloseşte în principal ca şi condiment pentru prăjituri. Este ideală pentru turta dulce. De asemenea face parte din amestecurile de condimente pentru vinul fiert. Mai mult se poate folosi pentru preparatele din carne crustacee drob pește sau chiftele.

Acest condiment dă o aromă deosebită tocanelor peştelui chiftelelor şi preparatelor din ouă sau brânză.

Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență: Indonezia. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.