Coriandrul este o plantă anuală. Acesta este folosit din cele mai vechi timpuri; însuşi Hipocrate folosea această plantă aromată.

În prezent coriandrul este cultivat în toate colţurile lumii.

În unele zone este numit „pătrunjel chinezesc” deoarece se aseamănă cu această plantă. Gustul însă diferă mult de cel al pătrunjelului.

Coriandrul este folosit îndeosebi în bucătăria asiatică şi în preparatele indiene. Face parte din multe amestecuri de condimente inclusiv curry.

Utilizare:

• Coriandrul sub formă de fructe uscate este o componentă din amestecul de curry;

• Boabele de coriandru se potrivesc atât în preparatele dulci cât şi în cele sărate;

• Se foloseşte la preparatele din carne de miel porc mânzat vânat gâscă rață și curcan.

• Se adaugă în mâncăruri de fasole sau mazăre;

• Excelent la sosuri afumături marinate;

• Se potriveşte și la preparatele pe bază de ouă pește și salate.

Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență:  Rusia.  Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.