Untul de arahide este obținut din așa-numitele alune de pământ. Arahidele sunt prăjite la temperaturi foarte înalte de până la 200° Celsius. Datorită acestui proces arahidele își schimbă culoarea din alb în maro.
Untul de arahide este foarte popular în SUA. Cum alegi un unt de arahide de calitate? Acesta trebuie să conțină cel puțin 90% arahide fiind ideal dacă este realizat 100% din arahide.
100 g de arahide conțin doar 609 calorii. Acestea nu sunt calorii goale iar consumul de unt de arahide este sigur.
Arahidele conțin o cantitate mare de acizi grași nesaturați și acid oleic. Arahidele sunt recomandate pentru sportivi deoarece conțin glucide complexe proteine și o cantitate mare de vitamine din complexul B – acest lucru contribuie la dozarea corespunzatoare a energiei și la contruirea masei musculare.
Conținutul de sare și zahăr din produsul finit se datorează exclusiv prezenței acestor ingrediente în arahide. Prezenta uleiului pe suprafața untului apare în mod natural.
Se recomandă amestecarea untului înainte de consum
Ingrediente: 100% unt de arahide.
Mod de utilizare:
– Ideal în sandwitch-uri;
– Pentru prăjituri înghețată și alte deserturi;
– Ideal ca și gustare de seară împreună cu legume fierte sau gătite la cuptor;
„Valoare de referință de referință pentru media un adult (8 400 kJ / 2000 kcal) „.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Țara de proveniență: Polonia.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.