Schinduful mai este numit „fân grecesc” sau „iarba lui Dumnezeu”. Era folosit în Antichitate în India Grecia şi China ca mâncare pentru animale şi pe post de remediu în medicină. Pe Pământ există în jur de 80 de specii de schinduf care cresc pe soluri fertile.

Se consideră că  administrarea de schinduf  în formă de semințe sau pulbere contribuie la mărirea sânilor.

Utilizare:

• Schinduful este un ingredient important în bucătăria vegetariană deoarece dă legumelor o aromă minunată;

• Pulberea de schinduf este utilizată pentru a condimenta legumele fierte brânzeturile sosurile și iaurturile;

Se potriveşte de minune cu burgerii din soia şi preparatele din ouă;

Se mai poate adăuga la spaghetti pizza și musaca.

Face parte din amestecul de curry;

Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență: India. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență:

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.