Piper

Acasa/Piper
  • În afară de sare piperul este cel mai popular condiment din lume şi se găseşte pe fiecare masă. Este folosit pentru a intensifica gustul alimentelor. Piperul a fost descoperit în Evul Mediu de exploratorii spanioli şi portughezi. Piperul era foarte valoros fiind oferit drept cadou regilor şi prinţilor.

    Piperul este cultivat la scară largă in Arhipelagul Malaezian.

    Piperul este recunoscut pentru proprietăţile sale antiseptice şi antiiflamatorii. Piperul roşu Cayenne conţine magneziu fier calciu şi fibre fiind folosit nu doar pe post de condiment ci şi pentru proprietăţile sale medicinale.

    Utilizare:

    • Piperul roşu Cayenne se adaugă în sosuri dressing-uri şi supe;

    • Condiment pentru carne peşte ouă paste și fructe de mare;

    • Se adaugă în ciocolată dar în cantități mici;

    Piperul Cayenne este foarte picant.

    Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

    Țara de proveniență: India. Ambalat în UE.

    Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

    Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

  • Acest amestec de piper cu lămâie conține sare zahăr porumb ceapă piper negru coajă de lămâie păstârnac acid citric piper alb și curcuma-colorant matural.

    La ce se folosește?

    • Este folosit în special pentru peşte la grătar la cuptor sau prăjit;

    • Condiment excelent pentru friptură şi sosuri;

    • Portivit pentru preparatele pe bază de carne;

    • Ideal pentru salate;

    • Poate fi folosit în loc de piperul alb sau negru;

    • Amestecarea acestui condiment cu pesmet creează un aluat excelent pentru peşte;

    Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

    Țara de proveniență: Polonia.

    Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

    Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

  • Piperul negru este cel mai popular soi de piper. Planta care produce acest condiment provine din India. Aceasta este cultivată pentru fructele ei – boabele de piper pe care le folosim pentru a condimenta alimentele.

    Piperul negru poate fi folosit în aproape orice fel de mâncare. Acesta intensifică gustul alimentelor. Este excelent în:

    • Supe ciorbe;

    • Sosuri;

    • Preparate din carne;

    • Salate;

    • Marinate;

    Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

    Țara de proveniență: Brazilia. Ambalat în UE.

    Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

    Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

  • Piperul negru este cel mai popular soi de piper. Planta care produce acest condiment provine din India. Aceasta este cultivată pentru fructele ei – boabele de piper pe care le folosim atât de des pentru a condimenta alimentele.

    Are un efect puternic antioxidant datorită conţinutului bogat de fenoli. Piperul stimulează pofta de mâncare şi secreţia de sucuri gastrice.

    Piperul negru este folosit în bucătărie pentru a condimenta sosurile supele marinatele sau salatele. Adăugate la fripturi boabele de piper oferă o aromă deosebită. Acestea se mai adaugă și în tincturi.

    Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

    Țara de proveniență: Vietnam. Ambalat în UE.

    Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

    Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

  • Alături de sare piperul este cel mai popular condiment din lume. În trecut piperul era extrem de valoros. Acest condiment a fost descoperit în Evul Mediu de exploratorii spanioli şi portughezi. Era considerat unul dintre cele mai scumpe cadouri şi se oferea regilor şi conducătorilor.

    Piperul este cultivat pe o scară largă în arhipelagul Malaezian.

    Pe lângă aroma intensă piperul are proprietăţi antiinflamatorii şi antiseptice. De asemenea piperul conţine magneziu fier calciu şi fibre.

    Ingrediente: piper negru piper alb piper verde piper roșu.

    Mod de utilizare:

    • Oferă savoare mâncărurilor intensificând gustul alimentelor;

    • Se adaugă la fripturi şi preparate la grătar;

    • Se presoară pe somon înainte de servire;

    • Decor minunat pentru diverse feluri de mâncare;

    • Piperul colorat se adaugă la supe ciorbe salate marinate și sosuri.

    Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

    Țara de proveniență: Polonia.

    Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

    Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.