Usturoiul face parte din aceeaşi familie cu crinul. Este recunoscut și folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale benefice în medicină și pentru sănătate. Acesta era foarte valoros şi se folosea pe post de monedă de schimb.
Usturoiul are efecte cardioprotective ajută la detoxifiere și îmbunătățește sănătatea oaselor. Mai mult are efect antimicrobian și antihelmintic.
Utilizare:
• Se foloseşte în toate bucătăriile lumii;
• În bucătăria românească se foloseşte pentru a condimenta carnea cârnaţii mezelurile supele şi sosurile;
• Potrivit și în preparatele pe bază de cartofi în maioneze și salate;
• În funcţie de preferinţele personale folosiţi o cantitate mai mare sau mai mică de usturoi;
• Usturoiul dă mâncării un gust puternic şi o aromă intensă;
Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.
Țara de proveniență: China. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.