Ghimbirul este cunoscut pentru proprietăţile sale miraculoase din cele mai vechi timpuri. Acum mai bine de 2000 de ani acesta era folosit pentru a trata problemele legate de digestie. În medicina ayurvedică ghimbirul este considerat planta echilibrului. De asemenea în India Antică acesta era folosit la gătit.
Ghimbirul are efecte benefice asupra sănătăţii. În primul rând acesta este folosit pentru a reduce greaţa şi pentru a îmbunătăţi digestia. În plus ghimbirul tratează infecţiile întăreşte sistemul imunitar.
Are un gust dulce picant şi o aromă citrică senzaţională. Ghimbirul macinat poate fi folosit pentru a da o savoare deosebită tocăniţelor sau mâncărurilor pe bază de legume. De asemenea este excelent pentru produsele de patiserie.
Beneficii:
• Scade febra;
• Reduce greaţa;
• Îmbunătăţeşte digestia;
• Reduce durerile menstruale;
• Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui;
• Ajută în curele de slăbire;
Mod de utilizare:
Ghimbirul se adaugă des la preparatele culinare asiatice dar și la rețetele din carne și pește. Mai mult pentru un plus de gust și aromă se adaugă la prăjituri deserturi cafea ceai bere și vin fiert.
Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.
Țara de proveniență: Nigeria. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.