Uleiul de in este produs prin presarea la rece a seminţelor de in bine coapte. Acest procedeu de obţinere a uleiului îi dă o mulţime de beneficii valoroase pentru sănătate. Uleiul de in era recunoscut pentru calităţile sale încă din perioada Romei Antice.

Este o sursă naturală excelentă de acizi graşi esenţiali şi are proprietăţi antivirale antimicrobiene antitumorale şi antiparazitare.

Ingrediente: ulei de in nerafinat presat la rece.

Conţine:

• Acizi graşi esenţiali;

• Vitamine: complexul B E;

• Minerale: magneziu potasiu;

• Fitoestrogeni;

• Lecitină;

• Fibre;

• Antioxidanţi;

Beneficii:

• Elimină colesterolul rău din organism;

• Ajută la normalizarea tensiunii arteriale;

• Protejează organismul de acţiunea factorilor nocivi;

• Reglează tranzitul intestinal;

• Laxativ natural;

Mod utilizare:

Uleiul de in trebuie consumat doar rece. Nu se recomandă folosirea lui în preparatele calde deoarece prin încălzire acesta îşi pierde din proprietăţi sau poate deveni toxic.

A se păstra într-un loc răcoros de preferabil în frigider. Expunerea la soare sau la alte surse de căldură determină deteriorarea calităţilor uleiului.

Țara de proveniență: Polonia. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.