Uleiul de in este produs prin presarea la rece a seminţelor de in bine coapte. Acest procedeu de obţinere a uleiului îi dă o mulţime de beneficii valoroase pentru sănătate. Uleiul de in era recunoscut pentru calităţile sale încă din perioada Romei Antice.
Este o sursă naturală excelentă de acizi graşi esenţiali şi are proprietăţi antivirale antimicrobiene antitumorale şi antiparazitare.
Ingrediente: ulei de in nerafinat presat la rece.
Conţine:
• Acizi graşi esenţiali;
• Vitamine: complexul B E;
• Minerale: magneziu potasiu;
• Fitoestrogeni;
• Lecitină;
• Fibre;
• Antioxidanţi;
Beneficii:
• Elimină colesterolul rău din organism;
• Ajută la normalizarea tensiunii arteriale;
• Protejează organismul de acţiunea factorilor nocivi;
• Reglează tranzitul intestinal;
• Laxativ natural;
Mod utilizare:
Uleiul de in trebuie consumat doar rece. Nu se recomandă folosirea lui în preparatele calde deoarece prin încălzire acesta îşi pierde din proprietăţi sau poate deveni toxic.
A se păstra într-un loc răcoros de preferabil în frigider. Expunerea la soare sau la alte surse de căldură determină deteriorarea calităţilor uleiului.
Țara de proveniență: Polonia. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.