Orezul negru este indispensabil într-o dietă sănătoasă fiind bogat în valori nutriționale. Acesta furnizează aminoacizi esențiali pentru sănătate are un conținut ridicat de fibre dietetice și are un gust distinct. Spre deosebire de ale soiuri de orez din Asia acesta este ușor de gătit nu este lipicios sau dur.

Ingrediente: Orez negru 

Valori nutriționale în 100 g:

valoare energetică: 1498 kcal / 354 kcal

grăsime: 3 2 g

din care acizii grași saturați: 0 8 g

carbohidrați: 72 g

inclusiv zaharuri: 0 7 g

proteină: 7 7 g

fibră: 3 1 g

sare: 0 03 g

 Valorile nutriționale indicate în tabel pot varia ușor în funcție de lot.

Orezul negru este potrivit atât pentru fructe cât și pentru legume. De asemenea el poate fi consumat ca ingredient în salate sau poate fi adăugat în supe ori alături de carne.

Alergeni: Pe aceeași linie de producție se fabrică și produse care conțin: gluten nuci semințe de susan și produse derivate.

Țara de origine: Thailanda

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.