Cuşcuşul este un aliment care a început să fie din ce în ce mai popular şi în bucătăria românească. Acesta este gustos conţine o mulţime de substanţe nutritive iar niacina din compoziţia sa reglează nivelul glicemiei şi al colesterolului din sânge.
Cuşcuşul reprezintă un tip granule sferice obţinute din făina de grâu dur.
Este ideal pentru a fi folosit ca şi bază pentru mâncăruri în salate supe sau ciobe deserturi sau alături de carne.
Cușcșul reprezintă o alegere excelentă pentru vegetarieni deoarece conţine proteine complete.
Conţine:
• Fibre;
• Proteine;
• Seleniu;
• Vitamine din gama B;
Beneficii:
• Foarte hrănitor şi gustos;
• Echilibrează nivelul glucozei din sânge;
• Elimină colesterolul rău;
• Susţine sistemul circulator;
• Ajută la prevenirea apariţiei bolilor de inimă;
• Îmbunătăţeşte digestia;
• Suplineşte organismul cu niacină;
• Oferă energie;
Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.
Țara de proveniență: Italia. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.