Caisele sunt fructe originare din China ce au fost aduse pe continetul european datorită războinicilor și comercianților care în vremuri străvechi au migrat în Europa. Caisele fac parte din grupul de fructe Prunus Persica alături de prune și piersici. Acestea se caracterizată printr-o textură moale și gust dulce. Procesul de uscare asigură durabilitatea fructelor și permite stocarea îndelungată a acestora întrucât fructele proaspete se înmoaie repede și devin improprii consumului.

Ingrediente: caise deshidratate.

Mod de utilizare: Caisele se pot consuma ca atare ca o gustare sănătoasă și gustoasă sau se pot folosi ca o completare la deserturi prăjituri găluște ca bază pentru sucuri compoturi gemuri conserve și jeleuri. Caisele pot fi de asemenea folosite în diverse mâncăruri și salate cu carne. În cosmetică ele pot fi folosite în scruburile corporale în balsamuri și în măștile de față.

Beneficiile caiselor:

  • Au un conținut caloric scăzut fiind ideale pentru persoanele care urmează o dietă restrictivă;
  • Conțin fibre ajutând la menținerea stării de sațietate și la reglarea tranzitului intestinal;
  • Consumate în mod regulat ajută la eliminarea toxinelor din organism luptă împotriva asteniei și a stărilor depresive;
  • Sunt o sursă bogată de magneziu potasiu betacaroten calciu fier precum și vitaminele A B și C.

Alergeni: Pe aceeași linie de producție se fabrică și produse care conțin gluten nuci semințe de susan și alte produse derivate.

Atenție: Caisele uscate sunt produse naturale și nu conțin conservanți. Fiind naturale păstrate într-un loc recipient ermetic fermentează. Fermentarea este un proces natural. După achiziționarea produsului se recomandă deschiderea ambalajului și păstrarea caiselor la frigider.

Țara de proveniență: Turcia. Produs ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

Vegetarian: 

Vegan: