Untura de gâscă este un produs rezultat din topirea grăsimii de gâscă. În plus ea are gust bun și este cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare.

În medicina tradițională untura de gâscă este considerată un aliment excelent atât pentru utilizare internă cât și pentru cea externă. De asemenea este utilizată ca și analgezic. Tratarea durerii cu untură de gâscă este o metodă ieftină eficientă simplă și recunoscută de mulți medici.

Acesta este o sursă de acizi grași diferiți dar în special conține mulți acizi mononesaturați sub formă de acid oleic. Acidul oleic este un component necesar persoanelor care au colesterolul prea mare în sânge și pentru prevenirea aterosclerozei.

Acest produs este  fără aditivi și conservanți.

Mod de utilizare:

La gătit: în tarte sau ca aditiv la diverse produse alimentare.

Medicina tradițională: la un borcan de untură de gâscă se adaugă 30 ml ulei de ricin se amestecă bine şi se pastrează la temperatura camerei.

Dureri articulare: se masează articulațiile în fiecare seară timp de 5 minute; efectele se văd după o lună.

Dureri de spate: se face frecție de 1 – 3 ori pe săptămână.

Agent de încălzire: untura de gâscă pură poate fi de asemenea utilizată pentru copiii mici ca un agent de încălzire. Se aplică pe piept înainte de culcare.

Afecțiuni respiratorii: o lingură de untură de gâscă se amestecă cu o linguriță de miere şi se adaugă în jumatate de pahar cu lapte. Se bea de 1 -3 ori pe zi în special înainte de culcare.

Ingrediente: 100% untură de gâscă.

Mod de păstrare: A se păstra la temperaturi cuprinse între 5 și 18  °C

Țara de proveniență: Polonia

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.