Siropul de agave este recomandat ca înlocuitor pentru zahărul obişnuit datorită indecelui glicemic scăzut. Este indicat diabeticilor. 

Siropul de agave trebuie utilizat în cantităţi mai mici decât zahărul tradiţional deoarece este de 1 5 ori mai dulce decât acesta. Conţine enzime naturale vitamine minerale fibre şi inulină. De asemenea conţine calciu magneziu potasiu şi fier.

Agavele sunt cultivate de sute de ani mai ales în America de Sud şi Centrală.

Produsul provine dintr-o cultură ecologică.

Ingrediente: 100%  suc de agave (Agave tequilana).

Mod de utilizare:

Siropul de agave se poate folosi la prepararea prăjiturilor şi deserturilor precum şi ca îndulcitor pentru ceai cafea băuturi calde şi reci. De  asemenea este utilizat ca topping pentru vafe clătite şi îngheţată.  La prepararea prăijiturilor este de remarcat faptul că siropul de agave accelerează rumenirea aluatului de aceea temperatura de coacere nu trebuie să fie prea ridicată.

După deschidere se depozitează la frigider la temperatură de + 8 ⁰C.

Țara de proveniență: Mexic. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.