Mierea de hrişcă are o acţiune detoxifiantă şi contribuie la buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi a ficatului. Ajută la prevenirea apariției aterosclerozei şi combaterii anemiei ce rezultă în urma deficitului de fier.

Are o culoare brun închisă un gust înțepător şi un parfum îmbietor de flori de hrişcă. Oferă un gust minunat produselor de patiserie și este ideală ca și îndulcitor.

Mierea trebuie folosită frecvent în scop profilactic. Mierea poate fi consumată pe pâine adăugată în ceai cald (nu fierbinte) cu lapte legume sucuri de fructe şi diverse feluri de mâncare şi prăjituri.

S-a demonstrat totuşi că cele mai bune rezultate se obţin după ingestia de miere sub formă de soluţie apoasă (1 lingură la o cană de apă caldă) preparată cu 10 – 12 ore înainte de a fi consumată.

Temperatura mai mare de 45 – 50 de grade Celsius distruge sau dezactivează compuşii biologici activi.

Țara de proveniență: Polonia.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.