Matcha se obține doar din frunze de ceai. Este un ceai verde de excepție și de o calitate superioară. Se folosește la ceremonia de ceai – chanoyu. Se mai numește „regina ceaiului verde”.

Ce are diferit față de ceaiul verde obișnuit? Este mai dulce și mai delicat. Matcha este foarte bogat în polifenoli. Adepții acestui ceai susțin că o ceașcă de ceai Matcha este echivalentul a 10 cești de ceai verde obișnuit.

Ceaiul Matcha are o culoare verde asemănătoare smaraldului și provine dintr-o cultură ecologică.

Ingrediente: pulbere de ceai verde Matcha organic (organic Matcha powder).

Beneficii:

– conține o mulțime de antioxidanți;

– se caracterizează printr-un conținut ridicat de L- Teanină care ameliorează simptomele stresului și anxietății;

– este o sursă de clorofilă care ajută la detoxifierea organismului datorită capacității de a purifica toxinele și metalele grele;

– are efect pozitiv asupra îmbunătățirii metabolismului;

Mod de preparare:

Peste o linguriță de pulbere de Matcha se toarnă apă fierbinte și se amestecă bine. Se savurează imediat după preparare.

A se păstra la un loc uscat și răcoros.

Țara de proveniență: China. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.