Scoarţa de Lapacho provine de la arborele cu acelaşi nume. Acest arbore creşte în America Centrală şi de Sud din nordul Argentinei până la nordul Mexicului. Este mereu verde iar în perioada de înflorire face nişte flori roz care se văd de la kilometri distanţă.

     Creşte până la 30 de metri înălţime şi poate avea o durată de viaţă de sute de ani. De aceea incaşii numeau acest arbore „copacul vieţii”. De asemenea cercetătorii l-au numit „leacul pentru 100 de boli” datorită proprietăţilor curative pe care scoarţa acestui arbore le are.

 

     Ceaiul de La Pacho  este un foarte bun antibiotic natural şi întăreşte sistemul imunitar.

Conține:

• Vitamine;

• Minerale: crom fier fosfor magneziu nichel potasiu siliciu;

• Tanini;

• Flavonoide;

• Oligoelemente;

Beneficii:

• Detoxifică organismul;

• Adjuvant în leucemie

• Ajută în lupta cu anemia;

• Neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi;

• Stimulează regenerarea celulară;

• Fortifică sistemul imunitar;

• Îmbunătăţeşte digestia;

Ingrediente: coajă de La Pacho.

Mod de preparare: Se adaugă o lingură de coajă în 200 ml de apă fierbinte și se fierbe timp de 10-15 minute după care se scurge.

Se recomandă consumul a 2 cani pe zi. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Produsul poate conține urme de: gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență: Paraguay. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.