Arborele de cacao este un copac originar din America de Sud cultivat în prezent și în anumite zone din Asia și Africa. Boabele sale sunt caracterizate printr-un conținut ridicat de antioxidanți. Ca rezultat al procesului de fermentație boabele de cacao îmbracă diverse nuanțe maro.
Ingrediente: boabe organice de cacao neprăjite.
Mod de utilizare:
Boabele de cacao sunt o gustare delicioasă ce pot fi consumate ca atare sau ca o completare la diferite deserturi. Acestea se folosesc la obținerea untului de cacao prafului de cacao și a ciocolatei.
Beneficiile boabelor de cacao:
- Au o concentrație foarte mare de antioxidanți ce luptă împotriva stresului oxidativ și a îmbătrânirii premature;
- Mențin și întăresc sănătatea cardiovasculară fiind bogate în flavonoizi; aceștia curăță vasele de sânge și ajută la reducerea tensiunii arteriale;
- Ajută la ținerea sub control a glicemiei îmbunătățind metabolismul glucozei și echilibrând nivelul de zahăr din organism;
- Contribuie la sănătatea creierului datorită conținutului de serotonină (cu efect antidepresiv) triptofan (aminoacid antidepresiv) anandamidă („hormonul fericirii”) dopamina (responsabilă de starea de bine) și PEA (care crește secreția de adrenalină);
- Sunt o sursă de magneziu crom și vitamina C.
Alergeni: Produsul poate conține urme de: gluten nuci semințe de susan și produse derivate.
Țara de proveniență: Peru. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.
Vegetarian: ✅
Vegan: ✅
Certificat BIO: ✅