Arborele de cacao este un copac originar din America de Sud cultivat în prezent și în anumite zone din Asia și Africa. Boabele sale sunt caracterizate printr-un conținut ridicat de antioxidanți. Ca rezultat al procesului de fermentație boabele de cacao îmbracă diverse nuanțe maro.

Ingrediente: boabe organice de cacao neprăjite.

Mod de utilizare:

Boabele de cacao sunt o gustare delicioasă ce pot fi consumate ca atare sau ca o completare la diferite deserturi. Acestea se folosesc la obținerea untului de cacao prafului de cacao și a ciocolatei.

Beneficiile boabelor de cacao:

  • Au o concentrație foarte mare de antioxidanți ce luptă împotriva stresului oxidativ și a îmbătrânirii premature;
  • Mențin și întăresc sănătatea cardiovasculară fiind bogate în flavonoizi; aceștia curăță vasele de sânge și ajută la reducerea tensiunii arteriale;
  • Ajută la ținerea sub control a glicemiei îmbunătățind metabolismul glucozei și echilibrând nivelul de zahăr din organism;
  • Contribuie la sănătatea creierului datorită conținutului de serotonină (cu efect antidepresiv) triptofan (aminoacid antidepresiv) anandamidă („hormonul fericirii”) dopamina (responsabilă de starea de bine) și PEA (care crește secreția de adrenalină);
  • Sunt o sursă de magneziu crom și vitamina C.

 

Alergeni: Produsul poate conține urme de: gluten nuci semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență: Peru. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.

Vegetarian: 

Vegan: 

Certificat BIO: