Armurariul (ciulinul laptelui) este recunoscut pentru proprietăţile excepţionale pe care le are în regenerarea ficatului. Acesta susţine funcţia hepatică eliminând substanţele toxice şi ajutând la regenerarea celulelor.

Armurariul are capacitatea de a proteja organismul împotriva celor mai puternice substanţe toxice de la ciuperci otrăvitoare până la gaze toxice. De asemenea medicul grec Dioscopride recomanda laptele obţinut din bulbii plantei ca și remediu împotriva muşcăturilor de şarpe.

În plus armurariul conţine silimarină un complex de flavonoide care protejează celula hepatică. 

Armurariul macinat este utilizat şi pentru stimularea eliminării pietrelor biliare pentru tratarea durerilor menstruale şi pentru a îmbunătăţi activitatea splinei şi a rinichilor.

Conține:

• Flavonoide;

• Silimarină;

• Aminoacizi;

Beneficii:

• Regenerează ficatul;

• Elimină toxinele din ficat;

• Ajută la eliminarea pietrelor biliare;

• Susţine activitatea splinei şi a rinichilor;

• Protejează împotriva substanţelor toxice;

• Adjuvant în hepatite;

Mod de utilizare:

Armurariul măcinat poate fi adăugat în salate supe muesli și în diverse preparate culinare.

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Ingrediente: boabe de armurariu măcinate.

Produsul poate conține urme de gluten fructe oleaginoase semințe de susan și produse derivate.

Țara de proveniență: Polonia. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare mărime sau gust datorită provenienței naturale.